Plyšáci do Motola! Podpořte při derby Donor | SK Slavia Praha
Více

Plyšáci do Motola! Podpořte při derby Donor

Přineste s sebou na Letnou plyšáka nebo se zapojte do dobročinné aukce a podpořte spolu s námi sdružení DONOR!

Slavia se chce v rámci 294. derby, které odehraje na půdě soupeře, postavit za své hráče. A proto využila nabídnuté příležitosti a spouští akci Plyšáci do Motola! I vy s sebou na nedělní derby vezměte plyšového kamaráda a pomozte spolu s námi dobré věci.

„Jsme si vědomi toho, že dlužíme Spartě za vynikající hráče, které nám přenechala. Proto za každého plyšáka na ploše dáme 100 Kč na účet nadace Donor (transplantační jednotka léčby leukemie dětí FN Motol). K podpoře projektu ‚Plyšáci do Motola‘ se přidá svými příspěvky celý klub,“ říká k akci předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík.

Slávisté nenosí logo sdružení DONOR pouze na pohárových dresech, ale sdružení už dlouhé roky podporují. V následujícím týdnu tak budou mít nejen prostřednictvím aukce možnost podpořit hnutí i fanoušci!

Aukce

Do dražby jako první poputují dvě klasické vstupenky a dvě VIP vstupenky v kategorii A na domácí utkání s Borussií Dortmund, přičemž kompletní výtěžek bude věnován na dobročinné účely pro děti z DONORU. Konkrétně bude vybraný finanční obnos určen pro dětské pacienty po transplantaci kmenových buněk zodpovědných za krvetvorbu a pro pacienty po závažných akutních a chronických onemocnění, stejně jako pro jejich rodiny či zdravotnický personál, který o děti pečuje.

V následujících dnech se do aukce přidají ještě další artefakty.

Samotná aukce začíná v pátek 20. září od 12:00 a končí v neděli 29. září v 20:00 a probíhat bude na webu slavia.sportovniaukce.cz. Vyvolávací cena dvou klasických vstupenek je symbolická 1 Kč, počáteční cena dvou VIP vstupenek v kategorii A pak činí 1892 Kč.

Podpořte dobrou věc a zapojte se také do aukce o vstupenky. Spolu jsme silnější!

Co je DONOR?

Sdružení DONOR a Slavia patří už několik let neodmyslitelně k sobě. Každý rok navštěvují zástupci Slavie dětskou transplantační jednotku Fakultní nemocnice v Motole, kde rozdávají nejen radost, ale i spoustu potřebných věcí. Nedílnou součástí spolupráce je i finanční pomoc.

Pravidelnou a u dětí oblíbenou akcí jsou tradiční mikulášské návštěvy. Hráči v převleku za Mikuláše, čerta a anděla přinášejí dětem nejen dárky, ale i optimismus a dobrou náladu.

Sdružení DONOR podporuje pacienty po transplantaci kmenových buněk krvetvorby nebo závažných akutních i chronických onemocnění a přináší pomoc jejich rodinám i zdravotnickému personálu. Více o sdružení DONOR najdete zde.

Přispějte podle svého

Pakliže chcete Donor podpořit na přímo, přispějte na konto 204035627/0600. V následujících týdnech také bude ve fanshopu k dostání charitativní tričko.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články