Získejte vstupenky na Dortmund v dobročinné aukci | SK Slavia Praha
Více

Získejte vstupenky na Dortmund v dobročinné aukci

Až do neděle 29. září probíhá aukce vstupenek, jejíž výtěžek půjde na konto nadace DONOR.

Do dražby jako první poputují  dvě klasické vstupenky v kategorii A a dvě VIP vstupenky do VIP Gól Klub na domácí utkání s Borussií Dortmund, přičemž kompletní výtěžek bude věnován na dobročinné účely pro děti z DONORU. Konkrétně bude vybraný finanční obnos určen pro dětské pacienty po transplantaci kmenových buněk zodpovědných za krvetvorbu a pro pacienty po závažných akutních a chronických onemocnění, stejně jako pro jejich rodiny či zdravotnický personál, který o děti pečuje.

V následujících dnech se do aukce přidají ještě další artefakty. Samotná aukce již probíhá a končí v neděli 29. září v 20:00. Zúčastnit se aukce může každý na adrese  aukce.slavia.cz

Klasické vstupenky

Vyvolávací cena dvou klasických vstupenek byla stanovena na symbolických 1 Kč, jejich prodejní cena v kategorii A je dohromady 7 tisíc Kč. Kromě samotných klasických vstupenek navíc získáte dvě zápasové šály, dvě trička a dvě volné vstupenky do Slavia Museum v rámci otevírací doby.

VIP vstupenky

U VIP vstupenek byla určena počáteční cena dvou VIP vstupenek na 1 892 Kč, přičemž jejich odhadovaná cena v kategorii VIP Gól Klub je dohromady zhruba 30 tisíc Kč. K VIP vstupenkám navíc získáte zápasovou dvě šály, dvě trička a exkluzivní soukromé prohlídka Slavia Museum ve vhodný den mimo otevírací dobu.

Dobročinná aukce VIP vstupenek na Slavia – Dortmund fotka Dobročinná aukce klasických vstupenek na Slavia – Dortmund fotka
Dvě VIP vstupenky na Slavia – Dortmund
Dražíme 2 VIP vstupenky v kategorii A na zápas Ligy mistrů mezi Slavií a Dortmundem, celý výtěžek z dražby věnujeme na dobročinné účely pro děti z Donoru, který podporuje pacienty po transplantaci kmenových buněk krvetvorby a/nebo závažných akutních i chronických onemocnění, jejich rodiny a zdravotnický personál.
Dvě klasické vstupenek na Slavia – Dortmund
Dražíme 2 klasické vstupenky na zápas Ligy mistrů mezi Slavií a Dortmundem, celý výtěžek z dražby věnujeme na dobročinné účely pro děti z Donoru, který podporuje pacienty po transplantaci kmenových buněk krvetvorby a/nebo závažných akutních i chronických onemocnění, jejich rodiny a zdravotnický personál.

Podpořte dobrou věc a zapojte se také do aukce o vstupenky. Spolu jsme silnější!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články