AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Jablonce | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Jablonce

Ve 12. kole FORTUNA:LIGY se Slavia podívá do Jablonce, v článku přinášíme informace pro fanoušky, kteří se tam chystají podívat také. Zápas se hraje dnes v 18:00.

Zápas se hraje dnes na stadionu FK Jablonec od 18:00. 

Prodej vstupenek

Fotbalový klub v Jablonci nám vyšel vstříc a pro naše fanoušky poskytl celou jižní tribunu (Tribuna C, kapacita 1500 míst). Cena za lístek je 160 korun a v prodeji budou dnes na pokladně u sektoru hostí.

Výjezdy fanouškovských organizací

Informace na výjezd s Tribunou Sever naleznete tady.
Odbor přátel zveřejnil informace tu.
Fanklub má informace k výjezdu zde.

Parkování a vstup

Vstupenky budou v prodeji i na místě u sektoru hostů 90 minut před utkáním. Ve stejný čas se otevírá i vstup na stadion. Přístup k sektoru hostů je z Vrkoslavické ulice, parkování je možné na parkovišti Kauflandu nedaleko stadionu. Vše najdete na mapě níže, kterou si můžete  otevřít i samostatně v novém okně.

Bezpečnostní kontrola

Doporučujeme všem fanouškům včasný příchod na stadion, aby se vyhnuli frontám na vstupenky a bezpečnostní kontrolu. Ve spolupráci s Jabloncem jsme domluvili lepší zázemí v oblasti občerstvení a toalet. Doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu, při vstupu na stadion bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky a bude probíhat namátková dechová zkouška na alkohol.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články