Informace k vracení a výměnám vstupenek na jednotlivé zápasy LM | SK Slavia Praha
Více

Informace k vracení a výměnám vstupenek na jednotlivé zápasy LM

Každý permanentkář má nárok na vrácení a výměnu vstupenky na jeden zápas Ligy mistrů na jméno jiné osoby. Bližší informace naleznete v článku.

Každému permanentkáři, který si zakoupil permici na všechny 3 zápasy umožníme jeden zápas vrátit a jeden přepsat na jinou osobu.

Vracení bude probíhat na pokladnách v hotovosti ve výši 1/3 pořizovací ceny permanentky.

Výměnu půjde provést pouze na pokladnách v Edenu dle otevírací doby po předložení permanentky a dokladu vlastníka permanentky (popř. fotky nebo kopie dokladu). Na základě obrovského zájmu jsme Vám vyšli vstříc, a tak lze výměnu provést i ve dnech domácích ligových zápasů v Edenu, dnes hrajeme s Mladou Boleslaví a výměna půjde provést až do 18:00. Na pokladně vám po předložení permanentky na Ligu mistrů vydáme novou vstupenku jen na jeden vybraný zápas a konkrétní jméno. Po vystavení samostatné vstupenky již nebude možné jít na stejný zápas i přes permanentku.

Lze také doplatit z dětské či studenské permice na dospělou – avšak s doplatkem ke standardní ceně vstupenky.

Borussia Dortmund

Vracení vstupenky již proběhlo. Výměnu jména na vstupenku s Dortmundem lze provést od 26. září až do 1. října včetně. V den zápasu s Dortmundem to již nebude možné!

FC Barcelona

Nejdřív bude možné vrátit vstupenku na zápas s Barcelonou, tedy 1/3 pořizovací ceny permanentky. Vracení bude probíhat od 14. do 16. října včetně dle otevírací doby pokladen. Výměna jména na vstupenku s Barcelonou bude probíhat následně od 17. do 22. října včetně.

Inter Milán

Jako první umožníme vrácení vstupenky na zápas s Interem, tedy 1/3 pořizovací ceny permanentky. Vracení bude probíhat od 18. do 20. listopadu včetně dle otevírací doby pokladen. Změna jména na vstupenku pak bude probíhat od 21. do 26. listopadu včetně.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články