Informace pro fanoušky k zápasu s Karvinou | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu s Karvinou

Přijďte si s dětmi užít mikulášskou nadílku do Edenu! V neděli 1. prosince je na programu utkání 18. kola FORTUNA:LIGY mezi Slavií a Karvinou. Zápas začíná v 17 hodin.

Přijďte včas

  • V sektoru Rodiče a děti je připraven bohatý mikulášský program. Přijďte prosto včas, brány Sinobo Stadium se otevírají v 15:30 hodin.

Vstupenky

  • Na zápas s Karvinou si stále můžete zakoupit vstupenky. V prodeji jsou online přes Ticketportal nebo na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. Pokud se rozhodnete pro koupi vstupenky v den zápasu a na poslední chvíli, využijte pokladny u vstupu číslo 2 (u hotelu Iris), které budou otevřeny od 15 hodin. 
  • V předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 bude navíc probíhat v den zápasu kromě prodeje vstupenek na zápas s Karvinou také výměna voucherů na zápas Ligy mistrů v Dortmundu a výměna e-ticketů za památeční permanentku na Ligu mistrů. 
  • Pokladny budou také sloužit k podávání informací. Předprodej vstupenek u železniční tratí je otevřen od 11 do 19 hodin. Sekretariáty Odboru přátel a Fanklubu jsou v den zápasu uzavřeny a veškerý servis je zřízen mimo sekretariáty. Odbor přátel řeší vše v hotelu Iris a Fanklub na pokladnách číslo 2.

Mikuláš v Sektoru Rodiče a děti

  • Jedním z partnerů mikulášského programu je hračkářství Hamleys. Děti se tak mohou těšit na poukázky, které lze uplatnit právě v tomto hračkářství. Mezi malé návštěvníky zavítá slávistický Mikuláš s tradičním doprovodem. 
  • O poločase přijdou i dva vybraní hráči A-týmu na autogramiádu. Děti si mohou nechat namalovat na obličej vybrané motivy nebo se těšit na výrobu různých postav z nafukovacích balónků. 
  • Vybrané produkty z nabídky občerstvení budou mít děti zdarma. Podrobné informace o slávistickém Mikuláši najdete zde.

Doprava a parkování

  • Parkovací místa na parkovišti P2 před stadionem u hotelu Iris už byla vyprodána. Zaparkovat můžete na krytém parkovišti naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti autem, doporučujeme využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. 
  • Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. Podrobné informace o parkování a dopravě v okolí Edenu najdete zde.
  • Pro parkování autobusů využijte parkoviště v ulici U Seřadiště, která se nachází pět minut jízdy od stadionu.

Fanzona Emil Frey Select

  • Ve Fanzoně před hotelem Iris bude stánek Emil Frey Select, kde si mohou fanoušci zasoutěžit o atraktivní ceny. Zaregistrovaní soutěžící budou kopat molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta. Výherce získá půjčení auta na víkend. Ve Fanzoně bude také probíhat registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu. Ve hře je půjčení auta na prodloužený víkend!

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion na vás bude čekat zápasový magazín Poločas, který je zdarma. Velký rozhovor je věnován opoře obranné řady Slavie Ondřeji Kúdelovi. Nechybějí informace o právě probíhající výstavě v muzeu Slavie Vítězové Zlatého míče, která je k vidění do poloviny prosince. V historickém ohlédnutí jsme připravili povídání o tom, podle čeho se dříve vybírali kapitáni v mezinárodních zápasech. Poločas je k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit nový kalendář a plánovací diáře na rok 2020. Aby vám nebyla zima, stavit se můžete i pro deky, podsedáky, bundy, šály nebo kulichy. K dispozici jsou stále poslední kousky z limitované edice vzpomínkových suvenýrů z kolekce Champions League. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu nebo čepici, využijte od 15 do 17 hodin stánky Fanshopu (zde je platba možná pouze v hotovosti). První stánek bude stát přímo před Fanshopem a druhý tradičně před hotelem Iris. 
  • A pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po skončení zápasu. Slávistické suvenýry lze zakoupit i o poločasové přestávce v okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Občerstvení

  • Před utkáním se můžete občerstvit u stánků před stadionem před vstupy číslo 1 a 2. Pro lepší orientaci v nabídce občerstvení je umístěna po celém stadionu GASTRO mapa. U vstupu číslo 1 můžete navštívit kavárnu, kde si můžete vychutnat kávu z pákového kávovaru. K dostání je Latté, cappuccino, espresso a také čaj. Koupit si můžete sladký i slaný popcorn, šunkový sendvič se zeleninou, chléb se škvarkovou pomazánkou nebo drobné zákusky. 
  • Pivo se bude točit pomocí technologie beerjet. 
  • Připomínáme, že fanoušci mohou na všech pevných stáncích v ochozech stadionu platit kartou!

Úschovna

  • Připomínáme, že na stadion nebudete vpuštěni s objemnými zavazadly. Batohy, kufříky, cestovní tašky, notebooky a další si můžete odložit v úschovně zavazadel, která se nachází u vstupu číslo 2. Otevřena bude od 15 hodin. Za jednotný poplatek 50 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Výkop zápasu s Karvinou je v 17 hodin. Pokud se nedostanete na zápas do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Radio Slavia si můžete nyní naladit i v mobilní aplikaci CZ Radio! Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články