ONLINE: Od 17:00 doma proti Karviné | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 doma proti Karviné

V rámci 18. kola FORTUNA:LIGY přivítají sešívaní od 17:00 v Edenu Karvinou.

Trenér Jindřich Trpišovský se v zápase proti Karviné nemohl spolehnout na Lukáše Masopusta, který si ještě odpykává trest za červenou kartu z Olomouce. Dále nemohl počítat se Stanislavem Teclem a Tomášem Holešem, které sužují zdravotní problémy. Jaroslava Zeleného a Jakuba Hromadu pak skolila nemoc. Od úvodních minut na stoperu doplnil Ondřeje Kúdelu pro změnu Ladislav Takács. Po delší době se v základní sestavě také objevil Mick van Buren, který se postavil na hrot.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Fotbal. Studio začíná v 16:45.

Sestava: Kolář – Coufal, Takács, Kúdela, Bořil – Souček – Ševčík, Hušbauer, Stanciu, Olayinka – van Buren
Náhradníci: Kovář – Provod, Škoda, Frydrych, Traoré, Júsuf, Hora

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Sinobo Stadium, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články