Víkend se Sevillou: Soutěž | SK Slavia Praha
Více

Víkend se Sevillou: Soutěž

Podělte se s námi o své zážitky se Sevillou a vyhrajte hodnotné památeční ceny.

V rámci Víkendu se Sevillou jsme pro vás připravili soutěž, ve které můžete vyhrát hodnotné ceny upomínající magickou postupovou noc se Sevillou, od které už uplynul celý rok. 

Pravidla soutěže

  • Pochlubte se na sociálních sítích něčím, co má spojitost s oběma zápasy se španělským soupeřem. A co to má přesně být? To necháme na vás! Ať už se jedná o fotku ze stadionu, záběr vlající vlajky Slavie v centru Sevilly, oslavné video z obýváku, nebo videovzkaz, ve kterém se s námi podělíte o to, jak na zápas vzpomínáte, sem s ním! Autoři nejlepších pěti příspěvků se můžou těšit na památeční tričko.
  • Nezapomeňte k příspěvkům v obou soutěžích připojit hashtagy #SUPERPOSTUP a #rokodsevilly. Soutěžit můžete jak na Facebooku, Twitteru, tak i Instagramu.
  • Na začátku příštího týdne vybereme nejlepší příspěvky a autory náležitě odměníme.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články