ONLINE: Od 16:30 v Budějovicích, v základu Hovorka | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 16:30 v Budějovicích, v základu Hovorka

Sešívaní odstartují ročník 2020/21 FORTUNA:LIGY od 16:30 na hřišti Českých Budějovic. David Hovorka je poprvé v základu po těžkém zranění kolene.

Slavia zahájí od 16:30 1. kolem FORTUNA:LIGY soutěžní ročník 2020/21 na hřišti SK Dynamo České Budějovice. Trenér Jindřich Trpišovský se na úvod soutěže rozhodl pro ozkoušenou formaci se čtyřmi obránci a třemi středními záložníky. 

Slávistické fanoušky jistě potěší, že poprvé od konce října 2019 uvidí v soutěžním zápase Davida Hovorku, který nechybí v základu na stoperu po boku Davida Zimy. Zbytek sestavy je velmi podobný té, která nastupovala pravidelně na jaře. Na lavici je připravený už plně uzdravený Peter Olayinka, který si na začátku května přivodil v tréninku zlomeninu lýtkové kosti. S ním je na lavici náhradníků k dispozici trenérovi také jedna z letních posil Ondřej Lingr.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Fotbal, studio startuje v 16:00.

Sestava: Kolář – Coufal, Hovorka, Zima, Bořil – Traoré – Masopust, Stanciu, Ševčík, Provod – Tecl
Lavička: Kovář, Holeš, Olayinka, Kúdela, Takács, Lingr, Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články