Výběr odměn prodloužen do 7. října | SK Slavia Praha
Více

Výběr odměn prodloužen do 7. října

Odměny za odhlašování v sezoně 2019/2020 můžete čerpat už jen do 7. října. Odhlašovat se ze zápasů nebude do odvolání možné.

Vyzvedněte si své odměny

Už jen do 7. října si můžete vybrat své odměny za odhlašování v sezoně 2019/2020, po tomto datu všechny body nenávratně propadnou. Z důvodu zavřeného muzea jsme možnost získání vstupenky do Slavia Museum dočasně vyřadili z nabídky. Na aktuální seznam benefitů se můžete podívat níže.

BENEFITY

  • 1 bod - slávistický náramek
  • 2 body - tričko dle výběru z Fashopu
  • 3 body - šála dle výběru z Fanshopu
  • 4 body - tričko a šála z Fanshopu

Aktuální stav benefitů můžete vidět na svém účtu v systému Ticketportal. Po uplatnění benefitů v systému Ticketportal budete kontaktováni s bližšími informacemi. Trička můžete vybírat z nabídky pánských, dámských a dětských v ceně do 310 KčŠály pak lze vybírat tyto do ceny 350 Kč.

Vybrané zboží nelze později měnit za jinou velikost ani za jiné zboží. Nelze vybrat dražší triko/šálu a cenový rozdíl doplatit. Vybrané zboží je třeba vyzvednout osobně ve Fanshopu Slavie v Edenu dle otevírací doby. Pro výběr odměn stačí obsluze Fanshopu ukázat potvrzující email od SK Slavia Praha - odmena.za.misto@slavia.cz (vytištěný nebo z mobilu). Není možné jej objednat, přidat do objednávky, ani zaslat poštou. V den domácího utkání je zboží možné vyzvednout nejpozději 4 hodiny před výkopem.

Odhlášení ze zápasů v sezoně 2020/2021

Vzhledem k aktuální situaci kolem pandemie COVID-19 nebude služba Odhlášení ze zápasu k dispozici, děkujeme za pochopení.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články