Hráči na hostování: Gól Zeleného pomohl k vítězství nad Baníkem | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Gól Zeleného pomohl k vítězství nad Baníkem

Jak se v uplynulém týdnu dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Michal Beran (FC Slovan Liberec): V utkání proti Českým Budějovicím strávil na hřišti 81 minut a tradičně skvělým výkonem ve středu zálohy pomohl hostům k cennému druhému vítězství v novém ligovém ročníku.

Júsuf (FC Slovan Liberec): Bahrajnský útočník přišel na trávník v 60. minutě a bojovným výkonem na hrotu útoku pomohl Libereckým udržet dvoubrankové vedení až do závěrečného hvizdu.

Jakub Hromada (FC Slovan Liberec): Slovenský záložník se po vleklých zraněních vrací do skvělé formy. Poté, co se svým druhým ligovým gólem v kariéře podepsal pod vysokým vítězstvím nad Plzní, předvedl další kvalitní výkon na hřišti Dynama. Na trávníku vydržel celé utkání a díky své spolehlivosti ve středu zálohy patřil k nejdůležitějším stavebním kamenům libereckého vítězství.

Jan Matoušek (FC Slovan Liberec): Mladý křídelník naskočil do utkání na Střeleckém ostrově v 60. minutě a svoji aktivitou přispěl ke konečnému vítězství Severočechů.

Mohamed Tijani (FC Slovan Liberec): Mladý stoper původem z Pobřeží Slonoviny se uchytil v základní sestavě Liberce, v Budějovicích opět nastoupil od začátku a díky svému jistému výkonu v defenzivě velkou měrou přispěl k prvnímu čistému kontu Severočechů v probíhající sezoně.

Patrik Hellebrand (1. FC Slovácko): Talentovaný záložník naskočil do utkání proti Teplicím na posledních dvacet minut, ve kterých svému týmu aktivním výkonem pomohl ubránit těsné vedení a v závěru i zvýšit skóre na konečných 2:0.

Jaroslav Zelený (FK Jablonec): Levý obránce po svém pondělním debutu v České reprezentaci nastoupil v základní sestavě i do ligového utkání proti silné Ostravě. V něm potvrdil svoji dobrou formu z kraje sezony a ke spolehlivému výkonu směrem dozadu přidal i druhou branku Jablonce. Osmadvacetiletý obránce nejprve na polovině Baníku vybojoval míč a rozehrál nadějnou akci, na jejímž konci uklidil do sítě Schranzovu vyraženou střelu.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Martin Otáhala (FC Slavoj Vyšehrad): Mladý brankář odchytal celé utkání proti silné Viktorii Žižkov, jasné prohře 3:0 však zabránit nedokázal.

Jan Vejvar (FC Slavoj Vyšehrad): Proti Viktorii strávil na trávníku 66 minut, ve kterých nedokázal zabránit třem inkasovaným brankám a jasné porážce svého týmu.

Michal Vaněk (FC Slavoj Vyšehrad): Do zápasu na hřišti Žižkova naskočil v 72. minutě za Tomáše Jablonského, nepříznivě se vyvíjející skóre však změnit nedokázal.

Lukáš Červ (FC Vysočina Jihlava): Talentovaný střední záložník Slavie strávil proti silnému Ústí nad Labem na trávníku téměř osmdesát minut, ve kterých se prezentoval aktivním výkonem, druhé porážce Jihlavy v sezoně však nezabránil.

Tomáš Vlček (FC Vysočina Jihlava): Mladý obránce odehrál na hřišti Ústí celé utkání, ani on ale se smolnou porážkou Vysočiny nic nezmohl.

Vojtěch Šilhan (FK Ústí nad Labem): Útočník Severočechů naskočil do utkání na závěrečných osm minut, svému týmu pomohl vsítit v závěru druhou branku a pojistit tak cenné vítězství.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články