Ve 3. kole MOL Cupu proti Dukle | SK Slavia Praha
Více

Ve 3. kole MOL Cupu proti Dukle

Slavia se ve třetím kole domácího poháru střetne s Duklou Praha. Zápas odehrají sešívaní na domácí půdě.

Čtvrteční los 3. kola MOL Cupu svedl dohromady v malém pražském derby Slavii a Duklu. Sešívaní byli z osudí vytaženi jako první tým a znamená to, že zápas odehrají doma v Sinobo Stadium. Termín zápasu bude upřesněn.

Dukle letošní los MOL Cupu zatím co do vzdáleností přeje a ani jednou zatím nemusela opustit Prahu. V 1. kole porazila 4:0 Admiru, ve 2. kole pak po kontumaci 3:0 přešla přes Aritmu. 

Našemu soupeři patří po čtyřech zápasech v tabulce FNL zatím průběžná čtvrtá příčka za dvě výhry, jednu remízu a jednu prohru. V loňském ročníku naší druhé nejvyšší soutěže zůstali Pražané po 30 odehraných zápasech na 3. místě, což znamenalo, že jim jen těsně unikl administrativní posun do FORTUNA:LIGY (kterého se dočkaly Pardubice a Brno).

Sešívaní se s Duklou naposledy střetli v sezoně 2018/19. Na domácí půdě vyhrála Slavia 4:1, když se dvakrát trefil Miroslav Stoch (jeho první branka levačkou zpoza vápna se stala gólem roku 2018). Na Julisce pak slávisté zvítězili dokonce 5:1, když se dvakrát trefil pro změnu Josef Hušbauer.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články