ONLINE: od 15:30 utkání MOL Cupu proti Dukle | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: od 15:30 utkání MOL Cupu proti Dukle

Slavia vyzve v úterý od 15:30 v 1/16 finále MOL Cupu Duklu Praha.

Slavia se po krátké několikadenní pauze vrací opět do akce, v 1/16 finále MOL Cupu vyzve pražskou Duklu. Trenér Jindřich Trpišovský udělal v sestavě několik změn a dal prostor méně vytíženým hráčům. V brance za Slavii poprvé nastoupí Jan Stejskal, ve stoperské dvojici je další debutant, Taras Kačaraba, který bude hrát po boku Davida Hovorky. Na kraj obrany se vrací Lukáš Masopust, na levé straně bude hrát Oscar Dorley. V defenzivní záložní dvojici se představí Tomáš Holeš s Jakubem Hromadou. Útočné trio záložníků tvoří Mick van Buren, Michal Beran a Ondřej Lingr. V útoku začne Stanislav Tecl.

Zápas odvysílá v přímém přenosu ČT Sport.

Sestava: Stejskal – Masopust, Hovorka, Kačaraba, Oscar – Hromada, Holeš – van Buren, Beran, Lingr – Tecl
Lavička: Kovář, Bah, Stanciu, Olayinka, Sima, Traoré, Musa

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici ČT Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články