ONLINE: Od 18:30 v Edenu proti Spartě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 v Edenu proti Spartě

Sešívaní po čtvrteční remíze s Arsenalem v Evropské lize hrají v neděli od 18:30 v Edenu 298. derby se Spartou.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského nastoupí do 298. derby s několika změnami v sestavě oproti čtvrtfinále Evropské ligy s Arsenalem. 

V brance bude Ondřej Kolář, na pravé straně obrany začne Lukáš Masopust. Ve středu nastoupí Taras Kačaraba s Davidem Zimou a vlevo Jan Bořil. Pozici defenzivního štítu zaujme Tomáš Holeš. V záložní čtveřici hrají Oscar, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod a Ondřej Lingr. Na hrotu nastoupí Jan Kuchta.

Zdravotní potíže nepustí do utkání Davida Hovorku, Ondřeje Kúdelu, Abdallaha Simu, Petera Olayinku a Simona Deliho. Po karetním trestu do utkání nezasáhne ani brankář Matyáš Vágner.

V přímém přenosu utkání odvysílá stanice O2 TV Sport, studio startuje v 17:45.

Sestava: Kolář – Masopust, Kačaraba, Zima, Bořil – Holeš – Oscar, Stanciu, Provod, Lingr – Kuchta
Lavička: Kovář, Bah, Tecl, Ševčík, Hromada, Traoré, Júsuf

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články