Využijte poslední návštěvní dny Slavia Museum a Stadium Tour! | SK Slavia Praha
Více

Využijte poslední návštěvní dny Slavia Museum a Stadium Tour!

Využijte poslední červencový pátek a víkend a přijďte si prohlédnout mistrovské trofeje a další artefakty do Slavia Museum a projít si Stadium Tour. Otevřeno bude už jen do neděle 1. srpna.

Poté se prostory Slavia Museum a Stadium Tour pro veřejnost opět dočasně uzavřou.

Trasa prohlídkového okruhu Stadium Tour a výstavní prostory Slavia Museum jsou totiž velkou měrou propojeny se zázemím A-týmu, který vstupuje do nové fotbalové sezony 2021/2022. V srpnu čeká slávisty nejen první domácí ligový zápas, ale také klíčový boj o postup do základní skupiny Ligy mistrů UEFA.

Neděle 1. srpna bude posledním návštěvním dnem, kdy budou Slavia Museum a Stadium Tour otevřeny ve stávajícím režimu pro veřejnost. Poté se opět muzejní prostory a prohlídkový okruh stadionu dočasně uzavřou.

Využijte poslední návštěvní dny a přijďte si prohlédnout aktuální mistrovské trofeje a dalších více než tisíc vystavených artefaktů.

Otevírací doba Slavia Museum a Stadium Tour:

PÁTEK 30.7.                     10:00                                18:00                                 
SOBOTA 31.7.10:0018:00
NEDĚLE 1.8. 10:0018:00

Vstupenky jsou v prodeji on-line přes Ticketportal.cz zde. Ve Fanshopu Slavie v Edenu jsou k dostání nové dárkové poukazy (dospělý, dětský a rodinný). Platnost nových dárkových pokazů je do 31. prosince 2022. 

V pátek 30. července, v sobotu 31. července a v neděli 1. srpna jsou také otevřeny pokladny u vstupu číslo 4 v Edenu! Vstupenky tedy můžete koupit na pokladnách přímo na stadionu!

Platnost dříve vydaných dárkových poukazů do Slavia Museum a na Stadium Tour i voucherů ze Slevomatu zůstává prodloužena do 31. prosince 2021.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články