ONLINE: Od 19:00 doma proti Hradci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 doma proti Hradci

Slávisté v rámci devátého okola FORTUNA:LIGY hostí v Edenu nováčka z Hradce Králové. Na hrotu hraje Jan Kuchta, chytá Aleš Mandous.

Oproti poslednímu ligovému utkání proti Bohemians udělal trenér Jindřich Trpišovský jedinou změnu v sestavě. Laca Takácse, který si v Ďolíčku přivodil trhlinu ve stehenním svalu, nahradil v sestavě Petr Ševčík. Do středu obrany se vedle Aihama Ousoua zatáhl Tomáš Holeš. V brance znovu nastupuje znovu Aleš Mandous.

Na pravé straně brání i útočí Alexander Bah s Lukášem Masopustem, na druhé straně hraje dvojice Schranz - Bořil. Trojlístek středopolařů má složení Samek, Ševčík, Stanciu. V útoku začíná Jan Kuchta.

Kromě dlouhodobě zraněných Provoda s Hovorkou chybí ze zdravotních důvodů Ondřej Kúdela, Taras Kačaraba, Ladislav Takács, Jakub Hromada a Ondřej Kolář, který už se zapojil do tréninku. Kvůli drobným zdravotním problémům chybí Srdjan Plavšić a Peter Olayinka.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články