Ve středu a ve čtvrtek prohlídka Edenu s legendou! | SK Slavia Praha
Více

Ve středu a ve čtvrtek prohlídka Edenu s legendou!

Ve středu 29. září a ve čtvrtek 30. září vpodvečer můžete zažít prohlídku Slavia Museum a Stadium Tour trochu jinak. Prostorami Edenu vás provede Václav Petrák společně s legendou Slavie.

Komentovaná prohlídka začíná vždy v 17:30 hodin. Přihlásit se na ni může jen omezený počet zájemců. Doba trvání prohlídky je přibližně 45 až 50 minut.

  • Středa 29. září
  • Začátek v 17:30
  • Průvodce: Václav Petrák
  • Doprovod: František Zlámal – bývalý dlouholetý brankář Slavie, 537 odchytaných zápasů, vítěz Českého poháru 1974
  • Čtvrtek 30. září
  • Začátek v 17:30 
  • Průvodce: Václav Petrák
  • Doprovod: Ivo Knoflíček – bývalý útočník Slavie, Král ligových střelců 1984/85

Přihlašování na obě komentované skupinové prohlídky odstartovalo v pondělí 27. září v 10 hodin.

Jak se přihlásit

  • 1. On-line přes Ticketportal

Na stránkách Ticketportalu bude k dispozici omezený počet vstupenek, zájemci si mohou vybrat buď středu nebo čtvrtek. Koupí vstupenky se automaticky na prohlídku přihlásí. Zakoupenou vstupenku poté buď ve středu nebo ve čtvrtek ukážou před začátkem prohlídky pracovníkovi muzea. Cena vstupenek je stejná jako u vstupenek do Slavia Museum a na Stadium Tour podle platného aktuálního ceníku. 

Vstupenky můžete od pondělí 27. září od 10:00 kupovat zde.

Na komentovanou prohlídku se mohou přihlásit také ti, kteří mají stále neuplatněné dárkové poukazy zakoupené ve Fanshopu Slavie v Edenu (vydané letos v létě s platností do 31. 12. 2022 i v předchozích sezonách s platností do 31. 12. 2021). Přihlásit se mohou také držitelé voucherů ze Slevomatu nebo majitelé EDENky.

Pokud se budete přihlašovat přes e-mail museum@slavia.cz uveďte své jméno, příjmení, vybraný termín a jaký typ dárkového poukazu nebo voucheru uplatňujete. Majitelé EDENky uvedou, že jsou držitelé této karty.

Přihlašování přes e-mail stejně jako prodej vstupenek statuje v pondělí 27. září v 10 hodin.

Jakmile bude kapacita komentovaných skupinových prohlídek vyčerpána, bude prodej vstupenek i přihlašování přes e-mail pozastaveno.

Vzhledem k tomu, že se jedná o skupinové prohlídky pro více osob, tak je potřeba před začátkem prohlídky u vstupu předložit kromě vstupenky či dárkového poukazu/voucheru jeden z níže uvedených dokumentů:

  • Elektronický či tištěný certifikát s negativním výsledkem PCR (ne starší než 7 pracovních dní) či antigenní test (ne starší než 72 hodin).
  • Certifikát o provedeném očkování (pokud uplynulo alespoň 14 dní od druhé dávky, v případě jednodávkové vakcíny se počítá 14 dní od první dávky).
  • Lékařskou zprávu o prodělaném onemocnění Covid-19 v předchozích 180 dnech. ·

Návštěvníky také žádáme o nošení respirátoru ve všech prostorách stadionu.

Děkujeme a budeme se těšit na viděnou!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články