Slavia se ohrazuje proti nepravdivým informacím deníku Sport | SK Slavia Praha
Více

Slavia se ohrazuje proti nepravdivým informacím deníku Sport

SK Slavia Praha se důrazně ohrazuje proti původně zveřejněným naprosto nepravdivým informacím deníku Sport v článku na jeho webu, že ohledně neúčasti reprezentantů Bořila, Masopusta a Ševčíka došlo k dohodě mezi klubem a FAČR.

Žádná dohoda mezi FAČR (Fotbalová asociace České republiky) a SK Slavia Praha neexistuje. Všichni tři hráči byli během pondělí vyšetřeni v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích magnetickou rezonancí, všichni tři slávisté mají bohužel objektivní nález a samozřejmě zdravotní dokumentaci.

Celé úterý pak následně klub řešil sportovní tragédii kapitána Jana Bořila. Ten bude muset podstoupit vážnou operaci poškozené chrupavky kolenního kloubu a následně ho čeká dlouhá rekonvalescence. V takové situaci a v kontextu sportovní tragédie Jana Bořila byly spekulace Deníku Sport za hranou.

Slavia s FAČR žádnou dohodu neuzavřela, jak informoval deník Sport a jeho redaktor Jan Podroužek. Není to poprvé, co právě Jan Podroužek zveřejnil nepravdivé informace o našem klubu. V poslední době se jedná o častější jev.

Deník Sport z logických důvodů nepatří ve vztahu k SK Slavia mezi nepodjatá média, rozsah spekulativních a nepravdivých informací je ale v poslední době skutečně mimořádný.

Pro úplnost dodáváme, že Lukáš Masopust má svalový problém v oblasti lýtka a Petr Ševčíka má potíže s kotníkem. Jana Bořila čeká operace poškozené chrupavky kolenního kloubu. Všem třem hráčům přejeme co nejrychlejší uzdravení.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články