ONLINE: Od 18:45 v Izraeli proti Maccabi Haifa | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 v Izraeli proti Maccabi Haifa

Sešívaní hrají ve čtvrtek od 18:45 třetí zápas skupiny Evropské konferenční ligy v Izraeli proti Maccabi Haifa. Jaká jedenáctka do utkání naskočí?

Trenér Jindřich Trpišovský udělal oproti duelu s Libercem v sestavě jen dvě změny. Ve středu obrany nastoupí místo Jakuba Hromady Aiham Ousou a místo Michaela Krmenčíka hraje Srdjan Plavšić. Na hrot útoku se přesunul Jan Kuchta, do středu útočné trojice Ivan Schranz a na pravé straně bude operovat Peter Olayinka.

Na lavičce je připravený osmnáctiletý obránce Kryštof Obadal, který si může připsat svůj první start za A-tým.

Kromě dlouhodobě zraněných Hovorky a Provoda chybí ze zdravotních důvodů Ondřej Kúdela, Tomáš Holeš, Lukáš Masopust, Petr Ševčík, Jan Bořil, Ladislav Takács a Stanislav Tecl. 

Utkání začíná v 18:45 a v přímém přenosu ho odvysílá Sport 1.

Sestava: Kolář – Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar – Traoré, Stanciu – Olayinka, Schranz, Plavšić – Kuchta
Lavička: Mandous, Sirotník, Samek, Ekpai, Krmenčík, Obadal, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici Sport 1, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články