Musíme si uvědomit, v jakém týmu hrajeme | SK Slavia Praha
Více

Musíme si uvědomit, v jakém týmu hrajeme

Taras Kačaraba odehrál s maskou na obličeji na hřišti Maccabi Haifa celý zápas a po prohře 0:1 jen marně skrýval zklamání z výkonu týmu.

Slávisté sice domácí Maccabi Haifa přestříleli, na bod jim to ale nestačilo. Soupeř neustále hrozil, a to zejména po ztrátě míče sešívanými. „Soupeř byl velmi rychlý, a když jsme šli do útoku, nechával vepředu tři hráče. My jsme pak opakovaně špatně hlídali jejich brejky. Když padnul ten gól, tak to byla stejná situace, taky padnul z brejku,“ popsal Taras Kačaraba, v čem byli domácí silní.

Na tiskové konferenci litoval ale především toho, že Slavia nevyužila zkušeností z minulého kola Konferenční ligy v Nizozemsku. „I v zápase s Feyenoordem nám nevyšel první poločas. Nepoučili jsme se, proti Maccabi nám nevyšel znovu. Neovládali jsme hru, je to velká škoda,“ nebyl spokojen.

Ukrajinský reprezentant, který se na trávníky na vlastní riziko předčasně vrátil minulý týden po vážném zranění lebky, které utrpěl v domácím zápase proti Unionu Berlín uzavřel své odpovědi výzvou k urychlenému zlepšení. „Musíme si uvědomit, v jakém týmu hrajeme, a pak nechat na hřišti úplně všechno. Jsem ze zápasu a našeho zklamaný,“ zakončil.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články