ONLINE: Od 16:00 venku proti Budějovicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 16:00 venku proti Budějovicím

Od 16:00 hrají slávisté na Střeleckém ostrově proti Českým Budějovicím. Na hrotu hraje Krmenčík, ve středu zálohy Samek.

Oproti čtvrtečním zápasu v Izraeli zůstala obrana beze změn, ve středu zálohy začíná vedle kapitána Ibrahima Traorého sedmnáctiletý Daniel Samek.

Z krajů hrozí nigerijská dvojka Olayinka - Ekpai. Na hrotu hraje Michael Krmenčík, kterého z pozice desítky podporuje Ivan Schranz.

Na lavičce jsou po zranění připraveni Petr Ševčík, Lukáš Masopust i Jakub Hromada, který musel odstoupit z utkání s Libercem. Do utkání můžou z lavičky naskočit i Kuchta, Lingr nebo Plavšić. Ondřejovi Kolářovi kryje záda Aleš Mandous.

Kromě dlouhodobě zraněných Hovorky a Provoda chybí ze zdravotních důvodů Ondřej Kúdela, Tomáš Holeš, Jan Bořil, Laco Takács a Stanislav Tecl. Nico Stanciu chybí kvůli zdravotnímu problému ze čtvrtečního zápasu.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články