Ověřte svou bezinfekčnost pohodlně a bez front! | SK Slavia Praha
Více

Ověřte svou bezinfekčnost pohodlně a bez front!

Každý návštěvník domácího utkání SK Slavia Praha má nyní možnost ověřit si svou vstupenku či permanentku pohodlně pomocí svého telefonu či počítače. Zároveň má každý fanoušek možnost kontroly stavu ověření jeho vstupenky či permanentky v systému TicketPortal.

Níže naleznete návody jak si svou vstupenku či permanentku ověřit z pohodlí domova a zároveň jak si zkontrolovat stav ověření bezinfekčnosti pro jednotlivá utkání. Vlastníci EDENky bezinfekčnost ověřovat nemusí, neboť ověření bylo podmínkou pořízení karty. Stejně tak mají vystaráno permanentkáři, kteří si svou permanentní vstupenku ověřili na základě předložení potvrzení o ukončeném očkování. Pokud si nejste jistí, zkontrolujte si stav ověření dle návodu níže.

Návod pro ověření permanentní vstupenky

Tato možnost platí pro všechny vlastníky permanentní vstupenky na aktuální sezonu.

K plné funkčnosti je potřeba mít nainstalovanou mobilní aplikaci Tečka minimálně ve verzi 1.3 a v ní mít uložený certifikát. Platnost certifikátů je vyhodnocována k termínu konání akce.

Ověření provedete jednoduše v systému TicketPortal. Po přihlášení zvolte sekci Můj účet a následně Permanentky, kde vedle údajů o své permanentce kliknete na Ověřit COVID kompetenci.

Podívejte se na návod rozepsaný podrobně a se screeny.

Návod pro ověření vstupenky (HomeTicketu)

K plné funkčnosti je potřeba mít nainstalovanou mobilní aplikaci Tečka minimálně ve verzi 1.3 a v ní mít uložený certifikát. Platnost certifikátů je vyhodnocována k termínu konání akce.

Pokud aktuálně nemáte certifikát platný k termínu akce, nechte se otestovat v příslušném termínu před akcí a proveďte ověření vstupenky až po obdržení testovacího certifikátu. Platnost certifikátu se odvíjí od aktuálních podmínek určených Ministerstvem zdravotnictví pro termín konání akce.

Ověření lze provést dvěma způsoby:

- přes účet na Ticketportalu

Ověření provedete jednoduše v systému TicketPortal na adrese www.ticketportal.cz/overeni. Přečtěte a potvrďte souhlas se zpracováním osobních údajů, následně vyplňte údaje a pokračujte nadále dle návodu. Podívejte se na návod rozepsaný podrobně a se screeny.

- pomocí QR kódu na vstupence

V aplikaci Tečka otevřete Nastavení a zvolte Čtečka QR kódu sdílení a načtěte QR kód na vstupence. Následně můžete prostudovat podmínky a potvrdit souhlas. Poté vyberete správný platný certifikát, potvrdíte sdílená data a zobrazí se vám, zda se podařilo certifikát úspěšně nasdílen. Podívejte se na návod rozepsaný podrobně a se screeny.

Návod pro kontrolu stavu ověření bezinfekčnosti

Na základě úspěšného ověření vám přijde potvrzovací email. Pokud se tak nestalo, doporučujeme zkontrolovat také záložku Spam. Pokud chcete mít absolutní jistotu, že je vaše permanentní vstupenka či vstupenka (HomeTicket) ověřená, tedy aktivovaná ke vstupu na utkání, můžete si její stav ověřit ve svém Ticketportal účtu pomocí návodu níže:

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články