ONLINE: Od 18:00 v Edenu s Jabloncem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 v Edenu s Jabloncem

Sešívaní po reprezentační přestávce hrají od 18:00 na domácím hřišti zápas 15. kola FORTUNA:LIGY proti Jablonci. Jak vypadá sestava?

Trenér Jindřich Trpišovský udělal oproti poslednímu utkání s Pardubicemi dvě změny. Na levé straně zálohy začíná Peter Olayinka místo Srdjana Plavšiće. V útoku hraje Jan Kuchta, který nahradil Michaela Krmenčíka. Na lavičku se po absenci vrací Ivan Schranz.

Kromě dlouhodobě zraněných Davida Hovorky a Lukáše Provoda chybí ze zdravotních důvodů Petr Ševčík, Daniel Samek, Ondřej Kúdela, Stanislav Tecl, Ladislav Takács a Jan Bořil.

Utkání začíná v 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar – Holeš, Hromada – Masopust, Stanciu, Olayinka – Kuchta
Lavička: Kolář, Ekpai, Madsen, Krmenčík, Schranz, Traoré, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články