Prohlídky Slavia Museum a Stadium Tour s legendou! | SK Slavia Praha
Více

Prohlídky Slavia Museum a Stadium Tour s legendou!

Vydejte se na prohlídku Slavia Museum a Stadium Tour s legendami Slavie. Vybrat si můžete ze dvou termínů: středa 19. ledna a čtvrtek 20. ledna. Začátek je vždy v 17:00 hodin.

Na komentovanou skupinovou prohlídku je potřeba se dopředu přihlásit a splnit podmínky vstupu na stadion (prokázat se ukončeným očkováním nebo PCR testem).

Přihlašování na prohlídky odstartovalo v úterý 11. ledna ve 12:00 hodin. Prostorami stadionu provede návštěvníky bývalý dlouholetý kustod Slavie a současný spolupracovník Slavia Museum Václav Petrák společně s legendami Slavie.

Komentovaná prohlídka začíná vždy v 17:00 hodin. Přihlásit se na ni může jen omezený počet zájemců. Doba trvání prohlídky je přibližně 45 až 50 minut.

Termíny

  • Středa 19. ledna
  • Začátek 17:00
  • Průvodce: Václav Petrák
  • Doprovod: Jan Lála (stříbrný medailista z MS v Chile 1962) a Jan Mareš (vítěz Českého poháru se Slavií 1974)
  • Čtvrtek 20. ledna
  • Začátek 17:00
  • Průvodce: Václav Petrák
  • Doprovod: Robert Segmüller (vítěz Českého poháru se Slavií 1974) a Ivo Lubas (9 let a 470 zápasů v červenobílém dresu)

Jak se na prohlídky přihlásit

  • On-line přes Ticketportal

Na stránkách Ticketportalu je k dispozici omezený počet vstupenek, zájemci si mohou vybrat středu nebo čtvrtek. Koupí vstupenky se automaticky na prohlídku přihlásí. Zakoupenou vstupenku před začátkem prohlídky předloží pracovníkovi muzea k ověření. Cena vstupenek je stejná jako u vstupenek do Slavia Museum a na Stadium Tour podle platného aktuálního ceníku. Vstupenky jsou v prodeji on-line přes Ticketportal zde.

Na komentovanou prohlídku se mohou přihlásit také ti, kteří mají stále neuplatněné dárkové poukazy zakoupené ve Fanshopu Slavie v Edenu (vydané letos v létě s platností do 31. 12. 2022 i v předchozích sezonách s platností do 31. 1. 2022). Přihlásit se mohou také držitelé voucherů ze Slevomatu nebo majitelé EDENky. Pokud se budete přihlašovat přes e-mail museum@slavia.cz uveďte své jméno, příjmení, vybraný termín a jaký typ dárkového poukazu nebo voucheru uplatňujete. Majitelé EDENky uvedou, že jsou držitelé této karty. Přihlašování přes e-mail stejně jako on-line předprodej vstupenek odstartovalo v úterý 11. ledna ve 12:00 hodin. Jakmile bude kapacita komentovaných skupinových prohlídek naplněna, bude prodej vstupenek i přihlašování přes e-mail pozastaveno.

Podmínky vstupu na stadion

Vzhledem k tomu, že se jedná o skupinové prohlídky pro více osob, tak je potřeba před začátkem prohlídky u vstupu předložit kromě vstupenky či dárkového poukazu/voucheru jeden z níže uvedených dokumentů (týká se osob starších dvanácti let):

  • Certifikát o ukončeném očkování
  • Elektronický či tištěný certifikát s negativním výsledkem PCR (ne starší než 72 hodin).
  • Lékařskou zprávu o prodělaném onemocnění COVID-19 v předchozích 180 dnech.

Návštěvníky také žádáme o nošení respirátoru/roušky ve všech prostorách stadionu (platí pro osoby starší 6 let).

Upozorňujeme, že vzhledem k aktuální situaci ohledně COVID-19 může dojít k vynuceným změnám v obsazení legend na jednotlivých prohlídkách.

Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na viděnou!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články