ONLINE: Od 18:00 v Edenu 302. derby. Vrací se Hovorka | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 v Edenu 302. derby. Vrací se Hovorka

Slávisté hrají v rámci 24. kola FORTUNA:LIGY od 18:00 ve vyprodaném Edenu 302. pražské derby. Po zranění se vrací Hovorka, chytá Kolář.

Trenérský tým udělal pro derby hned šest změn oproti poslednímu ligovému zápasu. V bráně podruhé na jaře nastupuje Ondřej Kolář, který během svého působení ve Slavii ani jednou neprohrál derby. Na pravý kraj obrany se vrací Alexander Bah. Velký návrat po třinácti měsících čeká Davida Hovorku, nastupuje poprvé po dlouhém zranění kolene. 

Levý kraj obrany má na starosti David Jurásek, který proti Hradci připravil jeden gól. Ve středu hřiště operuje Ibrahim Traoré po boku Tomáše Holeše a Ondřeje Lingra. V útoku začíná Yira Sor, ten se dvakrát trefil v odvetě Evropské konferenční ligy proti Fenerbahce.

Ze zdravotních důvodů není k dispozici Taras Kačaraba, Petr Ševčík, Lukáš Masopust a Oscar. Kvůli dlouhodobým zraněním chybí také Jan Bořil a Lukáš Provod. Po lehčích zraněních jsou na lavičce připraveni Jakub Hromada a Srdjan Plavšić.

Utkání začíná v 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport. Pokud se chystáte na derby do Edenu, všechny potřebné informace naleznete zde.

Sestava: Kolář – Bah, Ousou, Hovorka, Jurásek – Traoré, Holeš – Schranz, Lingr, Olayinka – Sor
Lavička: Mandous, Talovjerov, Plavšić, Tecl, Fila, Madsen, Hromada

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste v Edenu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články