ONLINE: Od 18:00 v Edenu 302. derby. Vrací se Hovorka | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 v Edenu 302. derby. Vrací se Hovorka

Slávisté hrají v rámci 24. kola FORTUNA:LIGY od 18:00 ve vyprodaném Edenu 302. pražské derby. Po zranění se vrací Hovorka, chytá Kolář.

Trenérský tým udělal pro derby hned šest změn oproti poslednímu ligovému zápasu. V bráně podruhé na jaře nastupuje Ondřej Kolář, který během svého působení ve Slavii ani jednou neprohrál derby. Na pravý kraj obrany se vrací Alexander Bah. Velký návrat po třinácti měsících čeká Davida Hovorku, nastupuje poprvé po dlouhém zranění kolene. 

Levý kraj obrany má na starosti David Jurásek, který proti Hradci připravil jeden gól. Ve středu hřiště operuje Ibrahim Traoré po boku Tomáše Holeše a Ondřeje Lingra. V útoku začíná Yira Sor, ten se dvakrát trefil v odvetě Evropské konferenční ligy proti Fenerbahce.

Ze zdravotních důvodů není k dispozici Taras Kačaraba, Petr Ševčík, Lukáš Masopust a Oscar. Kvůli dlouhodobým zraněním chybí také Jan Bořil a Lukáš Provod. Po lehčích zraněních jsou na lavičce připraveni Jakub Hromada a Srdjan Plavšić.

Utkání začíná v 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport. Pokud se chystáte na derby do Edenu, všechny potřebné informace naleznete zde.

Sestava: Kolář – Bah, Ousou, Hovorka, Jurásek – Traoré, Holeš – Schranz, Lingr, Olayinka – Sor
Lavička: Mandous, Talovjerov, Plavšić, Tecl, Fila, Madsen, Hromada

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste v Edenu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články