Informace pro fanoušky na zápas s Hradcem | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na zápas s Hradcem

Zápas proti Hradci Králové na stadionu v Mladé Boleslavi se hraje v neděli 24. dubna od 19:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Prodej vstupenek

Vstupenky do sektoru hostí (primárně sektory N, M a L) jsou v prodeji online a budou v prodeji i na místě v den zápasu. Vstupenky kupujte zde. Cena vstupenky je 120 Kč.

Pro rodiny s dětmi lze kupovat vstupenky do sektorů vedle sektoru hostí (tedy sektory K, J, I a H). POZOR, ZMĚNA! Vstup na stadion do sektorů K až H bude pro slávistické fanoušky nově v rohu stadionu - BRÁNA 2. Přijďte proto prosím tímto vchodem, NECHOĎTE HLAVNÍM VCHODEM - BRÁNA 1. Pro sektor hostí i nadále platí BRÁNA 3. Všechny vstupy naleznete níže na plánku.

Zlevněné vstupenky pro studenty a seniory po předložení průkazu za 60 Kč lze kupovat na místě před zápasem. Děti do 130 cm mají vstup zdarma. Pokladna pro vstup do sektorů H až K bude u sektoru hostí.

Parkování u stadionu

Adresa Městského stadionu v Mladé Boleslavi je U Stadionu 1118, Mladá Boleslav. Pokud se chystáte na utkání autem, pro parkování využijte parkovací plochy u obchodního centra Kaufland anebo v Havlíčkově ulici v blízkosti stadionu. Všechna tato parkoviště mohou být placená. 

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů i pokladny sektoru hostů jsou z ulice Jiráskova a otevírají 90 minut před začátkem utkání. Fanoušci se slávistickými symboly nebudou vpuštěni do sektorů pro domácí fanoušky, je však možnost symboly uschovat a vyndat je až přímo na východní tribuně v sektorech K, J, I a H.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky. Na utkání nemusí být vpuštěni podnapilí fanoušci. 

Doporučujeme fanouškům nastudovat Návštěvní řád stadionu.

Návštěvníkům Městského stadionu je zakázáno vnášet do prostoru Městského stadionu zejména následující předměty nebo jiné předměty obdobné povahy či účelu: rasistický, hanlivý, vulgární propagandistický materiál, zbraně jakéhokoli druhu, spreje, leptavé, hořlavé a barvící látky, láhve, poháry/kalichy, džbány, plechovky/konzervy, neskládané předměty jako žebřík, stolička, židle, krabice, atp., ohňostroje/rachejtle, světlice, dýmovnice a ostatní pyrotechnické předměty, tyče pro vlajky či transparenty, mechanicky poháněné nástroje způsobující hluk, alkoholické nápoje a drogy jakéhokoli druhu, zvířata, laser ukazovátko, kufry, velké tašky, batohy, profesionální fotoaparáty, videokamery a ostatní přístroje pro účely profesionálního zaznamenání zvuku.

V sektoru hostů budou přítomni stevardi Slavie.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články