ONLINE: Od 16:00 derby na Spartě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 16:00 derby na Spartě

Slávistky čeká poslední ligové derby sezony, kde se budou snažit navázat na svoji neporazitelnost v letošní sezoně! Utkání můžete sledovat živě od 16:00!

Trenér Michal Kolomazník posílá stejnou sestavu jako do domácího derby, kde naše fotbalistky zvítězily 4:0! V bráně začíná jednička týmu Olívie Lukášová. V obraně hrají Simona Necidová, Diana Bartovičová, Denisa Veselá a Gabriela Šlajsová. Defenzívu obstará Tereza Krejčiříková, před ní bude operovat Martina Šurnovská a Tereza Szewieczková. Na stranách nastoupí Franny Černá a střelkyně rozhodující branky z minulého derby Kristin Haugstad. Na hrotu poprvé v základní sestavě posila Roksolana Kravčuk.

Duel začíná ve 14:00 a můžete také sledovat živě v našem přímém přenosu.

Sestava: Lukášová, Veselá, Šlajsová, Necidová, Bartovičová, Černá, Krejčiříková, Šurnovská, Haugstad, Szewieczková, Kravčuk

Lavička: Sladká, Lamti, Kožárová, Divišová, Bendová, Lamti

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články