Od 17:30 finále poháru žen proti Spartě | SK Slavia Praha
Více

Od 17:30 finále poháru žen proti Spartě

Slávistky čeká po zisku mistrovského titulu finále Poháru žen FAČR! Naše fotbalistky nastoupí na Proseku proti rivalovi ze Sparty a budou chtít získat double! Utkání se hraje od 17:30 a můžete ho sledovat v přímém přenosu.

Pro finálové utkání sezony udělal trenér Michal Kolomazník jednu nucenou změnu, vyloučenou Tereza Krejčiříkovou z posledního zápasu proti Slovácku nahradí  mladá Lucie Bendová. V bráně nastupuje jistota Olívie Lukášová, na levém kraji obrany začne Gabriela Šlajsová, na pravé straně hraje Denisa Veselá. Ve stoperské dvojic se vedle sebe postaví Diana Bartovičová a Simona Necidová. Ve středu hřiště nastoupí jako defenzivní štít mladá Lucie Bendová, ofenzivní střed bude tvořit Martina Šurnovská a Tereza Szewieczková. Na krajích nastupuje Kristin Haugstad a Franny Černá, v útoku budeme spoléhat na Roksolanu Kravčuk.

Utkání začíná v 17:30 a můžete ho sledovat v přímém přenosu.

Sestava: Lukášová, Necidová, Bartovičová, Šlajsová, Veselá, Černá, Haugstad, Bendová, Szewieczková, Šurnovská, Kravčuk

Lavička: Sladká, Kotiaš, Vithová, Divišová, Kožárová, Pincová, Lamti

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články