Nexen Tire výzva: V akci Fila, Jurásek a Hromada | SK Slavia Praha
Více

Nexen Tire výzva: V akci Fila, Jurásek a Hromada

Nexen Tire, jeden z předních světových výrobců pneumatik, který se v září zařadil mezi klubové partnery, připravil pro trojici slávistů dovednostní soutěž Nexen Tire Skills Challenge. Jak si Daniel Fila, David Jurásek a Jakub Hromada vedli?

Na sešívané čekala v rámci Nexen Tire Skills Challenge tři stanoviště. Na prvním zkoušeli trefit pneumatiky zavěšené v šibenicích branky na tréninkovém hřišti, v rámci druhé měli za úkol „lobnout“ míč do komínu vyskládaného z pneumatik. Závěrečná disciplína pak proběhla znovu u branky, kdy se slávisté pokoušeli prostřelit po brankové čáře kutálející se pneumatiku.

Na každém stanovišti byly k dispozici tři střelecké pokusy, každý úspěšný vedl k získání jednoho bodu. Celkem tak každý z trojlístku Fila-Jurásek-Hromada mohl atakovat zisk devíti bodů.

„Byla to pro mě velká výzva, jako obránce se ke střelbě tolik nedostanu, v tom jsem měl menší nevýhodu," popsal člen reprezentační jednadvacítky David Jurásek. „Super zkušenost a příjemné zpestření během náročného tréninkového procesu. Užil jsem si to,“ ocenil útočník a mládežnický reprezentant Daniel Fila.

Pro zajímavost, Jurásek a Fila do Edenu dorazili společně na začátku února v rámci přesunu z Mladé Boleslavi. „Kluci měli výhodu, dva Češi na jednoho Slováka. Ale bavilo mě to, hodinové natáčení byla zajímavá a zábavná zkušenost,“ vyznal se se smíchem třetí do party Jakub Hromada, slovenský reprezentační záložník.

Komu se Nexen Tire Skills Challenge povedla nejlépe? Podívejte se na VIDEO.

Soutěžte o sadu pneumatik

Chcete vyhrát sadu pneumatik Nexen Tire? Soutěžte s námi na Facebooku a odpovězte správně na otázku - jaký model pneumatik jsme použili ve videu? Ze všech správných odpovědí bude vylosován jeden výherce, který získá sadu letních, zimních nebo celoročních pneumatik dle výběru (do velikosti 18”). Soutěž končí 31. května 2022, výherce bude vyhlášen 1. června 2022 na Facebooku společnosti Nexen Tire.

O společnosti Nexen Tire

Jihokorejská společnost, založená v roce 1942, je světovým výrobcem pneumatik se sídlem v Jižní Koreji. Společnost patří mezi nejrychleji rostoucí výrobce pneumatik na světě. Je aktivní v přibližně 150 zemích po celém světě a má čtyři výrobní závody – dva v Koreji (Yangsan a Changnyeong), jeden v Číně (Čching-tao) a čtvrtý závod u Žatce v České republice, který spustil provoz v roce 2019. Společnost Nexen Tire vyrábí pneumatiky s vyspělou technologií a špičkovým designem pro osobní vozidla, SUV a lehké nákladní automobily. Společnost dodává své výrobky jako originální díly pro řadu světových výrobců automobilů. V roce 2014 společnost jako první výrobce pneumatik na světě získala čtyři nejprestižnější ceny za design. Více informací naleznete na webu www.nexentire.com/cz.

Díky partnerství s Nexen Tire se Slavia přidala do rodiny klubů, které jihokorejský výrobce pneumatik sponzoruje. V roce 2015 Nexen Tire zahájil partnerství s Manchesterem City a o dva roky později se stal jeho takzvaným „sleeve partnerem“ a má své logo na rukávech dresů. Mezi další významné partnery patří bundesligový Eintracht Frankfurt nebo italský gigant AC Milán.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články