Ladislav Takács přestupuje do Baníku Ostrava | SK Slavia Praha
Více

Ladislav Takács přestupuje do Baníku Ostrava

Obránce Ladislav Takács po téměř třech letech opouští Slavii a přestupuje do Baníku Ostrava, ve kterém hostoval v jarní části sezony.

Pětadvacetiletý obránce je odchovancem Teplic. K týmu Slavie se připojil na podzim roku 2019, kdy přišel nejprve formou hostování z Mladé Boleslavi. Dobrými výkony si ale vysloužil trvalý přestup do Edenu, který zkompletoval začátkem roku 2020. I kvůli častým zdravotním problémům ve Slavii odehrál pouze 25 soutěžních zápasů, ve kterých vstřelil dvě branky. Přesto se sešívanými oslavil zisk dvou titulů a zahrál si i v Lize mistrů, kde čelil Interu Milán a Borussii Dortmund.

V jarní části uplynulé sezony Ladislav Takács zamířil na hostování do Baníku Ostrava, kde doléčil vleklé zranění a v závěru ročníku naskočil do pěti zápasů, ve kterých se jednou gólově prosadil. Baník se nyní na hráče rozhodl uplatnit opci. 

Lacovi děkujeme za odvedené služby a přejeme hodně štěstí do další kariéry!    

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články