Denis Alijagič přestupuje do Olympiakosu Pireus | SK Slavia Praha
Více

Denis Alijagič přestupuje do Olympiakosu Pireus

Denis Alijagič míří do Řecka, jeho novým působištěm bude Olympiakos Pireus. Slavia se s úřadujícím řeckým mistrem dohodla na přestupu.

„Denis Alijagič vyjádřil velké přání odejít do ciziny. Vzhledem k tomu, že přišla velmi zajímavá nabídka a hráč neměl hlavu nastavenou na to, aby se popral o pozici ve Slavii, rozhodli jsme se ho uvolnit. Součástí transferu je i vyšší procentuální podíl na případném dalším Alijagičově přestupu,“ říká sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek.

Mládežnický reprezentant během podzimní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY v dresu Vlašimi za čtrnáct utkání jedenáctkrát skóroval a byl nejlepším podzimním střelcem soutěže. Svými výkony zaujal trenérský tým Jindřicha Trpišovského a s prvním týmem Slavie v lednu zamířil na portugalské soustředění do Algarve. Pro jarní část si Alijagič vybral hostování v Liberci.

Pod Ještědem si ale místo v základní sestavě nevybojoval, nastoupil do pěti utkání bez vstřeleného gólu. Čtyři starty přidal za libereckou rezervu, kde zapsal do statistik dvě branky.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články