Plán letní přípravy B-týmu | SK Slavia Praha
Více

Plán letní přípravy B-týmu

Slávistický B-tým po úspěšné a postupové sezoně zahájí letní přípravu na začátku července. Sešívané čeká soustředění a přípravná utkání.

Slávistická rezerva ukončila svou úspěšnou sezonu 18. června, kdy v baráži o F:NL porazila Zápy a stala se tak celkovým vítězem ČFL a postupujícím do druhé nejvyšší soutěže.

Svěřenci trenéra Marka Jarolíma se poprvé společně sejdou ke startu přípravy 4. července na tréninku v Edenu. V tomto týdnu sešívaní absolvují také fyzické testy na FTVS a krevní odběry. Následně se od 12. července do 16. července slávisté přesunou na soustředění do Nymburka.

V rámci soustředění odehrají sešívaní přípravné utkání s Libercem, konkrétně ve středu od 10:30. Dále jsou pak v rámci letní přípravy naplánované dva zápasy. Po návratu z Nymburka odehrají slávisté utkání s Otrokovicemi na Xaverově a generálku na F:NL pak na půdě německého Chemnitzeru.

První kolo nového soutěžního ročníku je naplánované na sobotu 30. července proti Prostějovu.

4. červencestart letní přípravytrénink Eden
12. - 16. červencesoustředění Nymburk
13. červenceSlavia - Liberec 10:30, Nymburk
20. červenceSlavia - OtrokoviceXaverov
23. červenceChemnitzer - Slavia15:00, Chemnitz
30. července 1. kolo F:NLSlavia- ProstějovXaverov

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články