CEE Cup pro U19 už tento pátek | SK Slavia Praha
Více

CEE Cup pro U19 už tento pátek

Po pauze se v České republice vrací prestižní mezinárodní turnaj pro kategorii U19 CEE Cup. Už tento pátek jsou na programu první zápasy. Dorazí celky z Evropy i Jižní Ameriky.

Mistři celostátní dorostenecké ligy mají za sebou start přípravy na novou sezonu. Sešívaní v prvním přípravném utkání porazili Spartu 2:1 a následně odcestovali na soustředění do Písku. Další velkou prověrkou svěřenců trenéra Milana Titěry bude mezinárodní turnaj pro kategorii U19, CEE Cup.

Slávisté začnou na turnaji utkáním už v pátek, a to konkrétně od 17:30 na Strahově proti anglické Aston Ville. Druhý zápas ve skupině sešívaní odehrají v neděli 24. července také od 17:30 proti Dynamu Kyjev opět na Strahově.

„Jsme rádi za možnost hrát v Praze tak silně obsazený turnaj. Kluci se na tento turnaj těší a určitě uděláme maximum pro splnění svých cílů,“ říká hlavní trenér Milan Titěra.

Přímý přenos ze všech utkání budete moci sledovat na YouTube CEE Cup.

Odměnou a motivací pro všechny zúčastněné týmy může být finále, které je na programu v úterý 26. července od 18:00 na stadionu Bohemians 1905, v Ďolíčku.

Více informací o turnaji a vstupenkách.

22. červenceSK Slavia Praha - Aston Villa F.C.Strahov17:30
24. červenceSK Slavia Praha - FC Dynamo KyivStrahov17:30

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články