B-tým vstoupí do nové sezony už dnes | SK Slavia Praha
Více

B-tým vstoupí do nové sezony už dnes

Slávistický B-tým zahájí už dnes soutěžní ročník 2022/2023. První kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY sešívaní odehrají na Xaverově s Prostějovem od 10:15. Vstupenky budou v prodeji na místě. Permanentkáři mají vstup zdarma.

Slávistický B-tým vstoupí do soutěžního ročníku 2022/2023 FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY už zítra. Slávisté se po úspěšné sezoně a postupu do druhé ligy představí hned v prvním kole na domácí půdě. Na Xaverově vyzvou v neděli 31. července od 10:15 Prostějov.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání od 9:00, ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100,-, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma.

Parkování v areálu nebude možné, proto prosíme fanoušky, aby k parkování využívali okolí, nebo zvážili cestu na stadion městskou hromadnou dopravou. Informace o areálu Na Chvalech naleznete zde. Občerstvení bude pro fanoušky nachystané u stánku u vstupu číslo jedna.

Do areálu Na Chvalech hledáme také moderátora utkání B-týmu. Finanční odměna je jistá, své životopisy můžete zasílat na email slavia@slavia.cz.

PLÁN AREÁLU NA CHVALECH

1 - POKLADNY
2 - VSTUP 1 (HLAVNÍ TRIBUNA)
3 - VSTUP VIP
4 - VSTUP MEDIA, VÝDEJ AKREDITACÍ A ČESTNÝCH VSTUPENEK
5 - VSTUP 2 (ZÁPADNÍ TRIBUNA)
6 - VSTUP SEKTOR HOSTÉ

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články