ONLINE: Od 16:00 první ligový zápas proti Hradci Králové | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 16:00 první ligový zápas proti Hradci Králové

Sešívaní hrají v neděli od 16:00 první ligový zápas sezony 2022/23 v Mladé Boleslavi proti Hradci Králové. Podívejte se na sestavu, kterou pro utkání vybral trenérský tým.

V sestavě se objevilo oproti čtvrtečnímu zápasu proti St Joseph's několik změn. Trenérský tým vyměnil celou obrannou čtveřici, ve které nastoupí Douděra, Ousou, Santos a Oscar. Christ Tiéhi se přesunul k Tomáši Holešovi do defenzivní záložní dvojice. V útočné záložní trojici operují Usor, Traoré a Ewerton. Na hrot se posunul Václav Jurečka, který hrál ve čtvrtek na křídle.

Na lavičce je připravený dvacetiletý záložník Marek Icha, který má tak možnost nastoupit poprvé v soutěžním zápase z A-tým.

Sestava: Mandous – Douděra, Ousou, Santos, Oscar – Tiéhi, Holeš – Usor, Traoré, Ewerton – Jurečka
Lavička: Kolář, Masopust, Tecl, Fila, Provod, Ševčík, Schranz, Kačaraba, Lingr, Jurásek M., Icha

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články