V play off UECL případně lepší z dvojice Trnava/Raków | SK Slavia Praha
Více

V play off UECL případně lepší z dvojice Trnava/Raków

Úterní los Evropské konferenční ligy určil, že v případě postupu přes řecký Panathinaikos Athény narazí svěřenci Jindřicha Trpišovského v play off UECL na vítěze dvojzápasu Spartak Trnava/Raków Čenstochová.

Los proběhl ve švýcarském Nyonu v úterý ve 14:00. Slávisté v "nemistrovské části" mohli narazit na osm soupeřů, Spartak Trnava, nebo Raków Čenstochová, Féhervár, či Petrocub-Hincesti, Levski Sofia, nebo Hamrun Spartans, anebo vítěze utkání Lugano - Hapoel Beer Ševa.

Los určil, že to v případě postupu přes Panathinaikos bude lepší z první dvojice, tedy slovenská Trnava, nebo polský Raków. První duel je na programu 18. srpna venku, odveta o týden později ve Fortuna Areně.

Čenstochová v kádru s českým reprezentačním obráncem Tomášem Petráškem v loňské sezoně ovládla Polský pohár a v Ekstraklase byl lepší pouze Lech Poznaň. Trnava rovněž ovládla domácí pohár, Slovnaft Cup, a v lize obsadila třetí příčku.
Sešívaní obhajují loňskou účast ve čtvrtfinále, finále Evropské konferenční ligy proběhne v Edenu, hrát se bude 7. června roku 2023.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články