AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Jablonce | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Jablonce

Ve 3. kole FORTUNA:LIGY se Slavia podívá do Jablonce, v článku přinášíme informace pro fanoušky, kteří se tam chystají podívat také.

Zápas se hraje v neděli 14. srpna na Střelnici od 16:00.

Prodej vstupenek

Fotbalový klub v Jablonci nám vyšel vstříc a pro naše fanoušky poskytl sektory na jižní tribuně. Vstupenky jsou již v online prodeji zde do celého sektoru na tribuně Jih, tedy sektory VH, D, C a B. Cena za lístek je 300 korun. Pokud nebude vyprodáno, budou vstupenky v prodeji i na místě.

Vstupenku není třeba tisknout, stačí ji ukázat v telefonu jako soubor nebo v mobilní peněžence.

Pokud se na zápas chystáte do jiného sektoru, řiďte se instrukcemi na webu Jablonce. Schody ke stadionu z ulice Turnovská jsou rozkopané a je třeba je obejít, mapku naleznete zde. Na ostatní tribuny doporučujeme jít bez klubových symbolů.

Výjezdy fanouškovských organizací

Pokud hledáte dopravu do Jablonce, můžete využít společné dopravy buď Tribuny Sever, Odboru přátel anebo Fanklubu.

Parkování a vstup

Vstupenky budou v prodeji i na místě u sektoru hostů 90 minut před utkáním. Ve stejný čas se otevírá i vstup na stadion. Přístup k sektoru hostů je z Vrkoslavické ulice, parkování je možné na parkovišti Kauflandu nedaleko stadionu. Vše najdete na mapě níže, kterou si můžete otevřít i samostatně v novém okně.

Bezpečnostní kontrola

Doporučujeme všem fanouškům včasný příchod na stadion, aby se vyhnuli frontám na vstupenky a bezpečnostní kontrolu. FK Jablonec pro hostující fanoušky připravil vylepšené zázemí. Doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu, při vstupu na stadion bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky a bude probíhat namátková dechová zkouška na alkohol.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články