Slavii hrozí zavření stadionu | SK Slavia Praha
Více

Slavii hrozí zavření stadionu

Na utkání proti Zlínu je Slavia v podmínce za utkání loňské nadstavby proti Plzni. Pokud dojde k porušení pravidel, bude uzavřena nejen Tribuna Sever, ale i část Tribuny J. W. Maddena.

Žádáme fanoušky, aby se se Zlínem i v dalších zápasech vyvarovali vhazování předmětů na plochu, používání pyrotechniky, nevstupovali na hrací plochu v průběhu zápasu a zdrželi se dalšího chování v rozporu s návštěvním řádem.

DŘ FAČR uložila Slavii úhrnný trest peněžité pokuty ve výši 300.000,- Kč a dále trest odehrání soutěžního utkání bez přítomnosti diváků, a to 1 soutěžního utkání bez přítomnosti diváků ve vymezené části stadionu - sektory 101, 102, 103 s podmíněným odkladem výkonu trestu se zkušební dobou na 2 soutěžní utkání, a 1 soutěžního utkání bez přítomnosti diváků ve vymezené části stadionu - sektory 106, 107, 108, 109, 110 (tzv. Tribuna Sever) s podmíněným odkladem výkonu trestu se zkušební dobou na 2 soutěžní utkání.

V případě opakování prohřešků hrozí Slavii nejen uzavření zmíněných tribun, ale také dlouhodobé řešení v podobě trestů pro viníky, popř. sítě proti vhazování předmětů.

Věříme, že žádné takové řešení není ve Fortuna Areně potřeba, neboť pozitivní fanouškovské prostředí je jednou ze slávistických předností.

Pojďme Slavii pomoct k vítězství, abychom byli spolu ještě silnější. Děkujeme!

Aktuálně

Žáci a dorostenci hráli s Jabloncem, mládežníci vyrazili do zahraničí

19. 3. 2024
Důležitou výhru 2:0 si připsali kluci z U17 proti Plzni. Mladší žáci vyrazili na přátelská utkání a miniturnaje do Německa. U10 a U11 čekala pražská derby se Spartou. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Trenérem roku Trpišovský, stříbra Juráska a Lukášové

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Další články