Na Pardubice senioři vstup zdarma! | SK Slavia Praha
Více

Na Pardubice senioři vstup zdarma!

Přijďte fandit Slavii proti Pardubicím! Všichni senioři nad 63 let si mohou vyzvednout vstupenku zdarma v rámci akce Vezmi dědu na fotbal.

Zápas 4. kola FORTUNA:LIGY proti Pardubicím sehrajeme v neděli 21. 8. od 19 hodin. Vstupenky je možné rovnou zakoupit ve volném prodeji, můžete si je pořídit na webu Ticketportalu nebo na pokladnách během jejich otevírací doby. Permanentkáři mají na všechny ligové zápasy vstup zdarma.

Akce pro seniory Vezmi dědu a babičku na fotbal!

Slavia ve spolupráci s prof. Janem Pirkem připravila na vybrané zápasy podzimní části speciální akci Vezmi dědu a babičku na fotbal! V rámci ní mají všichni senioři nad 63 let (včetně) vstup na fotbal zdarma! Vstupenku lze vyzvednout pouze na pokladnách u vstupu č. 4 během jejich otevírací doby anebo v den zápasu oproti předložení dokladu s fotografií prokazujícímu věk. Na jeden doklad lze vyzvednout jednu vstupenku a může si ji vyzvednout pouze osoba, pro kterou je lístek určen. Konkrétní místo bude možné vybírat z volných sedaček určených pro tuto akci. Kvůli nutnosti ověření věku nebude možné koupit vstupenku zdarma online na Ticketportalu ani žádat o vrácení vstupného po provedení online nákupu.

Další informace:

  • Ceny vstupenek pro toto utkání jsou v kategorii Z1
  • Permanentní vstupenky pro toto utkání jsou platné
  • Na toto utkání lze čerpat ceníkové slevy. V případě uplatnění seniorské slevy při online nákupu není následně možné žádat o vrácení peněz za vstupenku
  • Otevírací dobu pokladen naleznete v sekci Pokladny
  • V případě neúčasti na stadionu mohou permanentkáři své místo uvolnit
  • Jediný oficiální partner pro prodej vstupenek SK Slavia Praha je Ticketportal

Ceník vstupenek

Vstupenky na Pardubice jsou v prodeji v nejlevnější kategorii Z1.

Ceníkové slevy

Členové Odboru přátel nebo Fanklubu 10 %
Držitelé průkazu ZTP/TP 10 %
Senioři nad 63 let 20 %

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články