ONLINE: Od 18:00 přípravný zápas proti Realu Madrid | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 přípravný zápas proti Realu Madrid

Slávistky rozehrají od 18:00 přípravné utkání na stadionu SK Prosek, proti španělskému Realu Madrid! Utkání můžete sledovat přes aplikaci VEO LIVE.

Nový trenér úřadujících mistryň Karel Piták vybral pro duel s Realem Madrid do základní sestavy jednu letní posilu. Na pravém kraji začíná Gabriela Šlajsová, ve stoperské dvojici nastupuje Simona Necidová a mladá Lucie Bendová. Levou stranu obranné čtveřice má na starosti nová akvizice týmu Sejde Abrahamsson a branku bude střežit zkušená Olívie Lukášová.

Ve středu pole hraje trojice Tereza Krejčiříková, Martina Šurnovská a Tereza Szewieczková. O útočnou sílu se bude starat na stranách Franny Černá, Petra Divišová a v útoku Tereza Kožárová. Na lavičce je připraveno zasáhnout do hry devět náhradnic, včetně další letní posily Aliky Keene, nebo na testech estonky Mari Lillemaee.

Sestava: Lukášová, Necidová, Bendová, Šlajsová, Abramsson, Divišová, Černá, Kožárová, Šurnovská, Szewieczková, Krejčiříková

Lavička: Fuchsová, Bartovičová, Růžičková, Bartovičová, Keene, Vithová, Kroupová, Lillemaee, Veselá, Tenkrátová

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články