ONLINE: Od 19:30 odveta UECL s Panathinaikosem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:30 odveta UECL s Panathinaikosem

Sešívaní hrají ve čtvrtek od 19:30 odvetu 3. předkola Evropské konferenční ligy v Athénách proti Panathinaikosu. Jakou sestavu vybral Jindřich Trpišovský?

Trenérský tým udělal oproti nedělnímu zápasu se Zlínem osm změn. Aiham Ousou nahradil v obraně Eduarda Santose. Oscar Dorley nastoupil místo Davida Juráska. Christ Tiéhi hraje místo Jakuba Hromady. Obměnil se i zbytek zálohy, kterou tvoří Ivan Schranz, Ibrahim Traoré, Tomáš Holeš a Peter Olayinka. Na hrotu místo Jurečky naskočí Ondřej Lingr.

Zdravotní problémy do hry nepustí Jana Bořila, Davida Hovorku, Ewertona a Lukáše Provoda.

Sestava: Mandous – Douděra, Ousou, Kačaraba, Oscar – Tiéhi – Schranz, Traoré, Holeš, Olayinka - Lingr
Lavička: Kolář, Sirotník, Masopust, Tecl, Jurečka, Usor, Sor, Ševčík, Valenta, Jurásek M., Kričfaluši

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články