ONLINE: Od 16:00 třetí ligové kolo v Jablonci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 16:00 třetí ligové kolo v Jablonci

Slávisté se po postupu přes Panathinaikos představí ve FORTUNA:LIZE, v rámci třetího kola nastupují na půdě Jablonce. Poprvé od března je v základní sestavě Lukáš Masopust.

Trenérský tým udělal oproti čtvrtečnímu duelu v Athénách hned sedm změn. Poprvé od března nastupuje v základní sestavě Lukáš Masopust. Ve středu obrany Tarase Kačarabu doplní Eduardo Santos. Na levé straně budou slávisté spoléhat na spolupráci Davida a Matěje Juráska. Střed hřiště mají na starosti Christ Tiéhi a Petr Ševčík. Zprava hraje Moses Usor, v útoku začíná Stanislav Tecl a Ivan Schranz.

Zdravotní problémy do hry nepustí Jana Bořila, Davida Hovorku, Ewertona, Lukáše Provoda, Yiru Sora, Oscara a Václava Jurečku. Daniel Fila a Matěj Valenta v sobotu pomohli B-týmu k výhře 4:2 v derby.

Sestava: Mandous – Masopust, Santos, Kačaraba, Jurásek D. – Usor, Tiéhi, Ševčík, Jurásek M. - Schranz, Tecl
Lavička: Kolář, Holeš, Ousou, Šmiga, Olayinka, Douděra, Hromada, Traoré, Lingr, Icha, Kričfaluši

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články