B-tým v neděli od 10:15 proti Dukle | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 proti Dukle

B-tým v neděli vyzve na domácí půdě od 10:15 pražskou Duklu. Přijďte fandit B-týmu v dalším domácím zápase. Vstupenky v prodeji v den zápasu na místě.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 5. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou na domácí půdě, na Xaverově, pražskou Duklu. Utkání je na programu od 10:15.

Dukla je v aktuálním ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zatím bez jediného bodu. Svěřenci trenéra Petra Rady mají za sebou tři utkání, s Líšní, Opavou a Třincem. Ani v jednom z těchto zápasů se jim nepodařilo vstřelit branku.

Sešívaní mají po prohře minulý týden s Třincem 4:2 na svém kontě stále čtyři body. V neděli se pokusí přidat další a odčinit tak porážku z minulého týdne. „Domácí nám dali velkou lekci, hlavně tedy v začátku, kdy to byla velká jízda, vůbec jsme začátek zápasu nezachytili. Poučíme se a pojedeme dále. Pro náš mladý tým je takové utkání velká lekce, kterou hráčům žádný trénink nedá,“ říkal po utkání v Třinci trenér Marek Jarolím.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Parkování v areálu bohužel z kapacitních důvodů není možné, proto prosíme fanoušky, aby parkovali v okolí areálu, případně zvážili svou cestu na utkání městskou hromadnou dopravou.

Utkání můžete také sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články