B-tým ve středu od 17:30 v Opavě | SK Slavia Praha
Více

B-tým ve středu od 17:30 v Opavě

Po nevydařeném utkání s Duklou se B-tým ve středu střetne v rámci 6. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Opavou. Utkání je na programu od 17:30 na Městském stadionu v Opavě.

Ve středu čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 6. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vyjedou do Opavy, se kterou se utkají ve středu od 17:30 na Městském stadionu v Opavě.

Opava vstoupila do sezony kolísavými výkony. V dosavadních pěti kolech vybojovali Slezané pět bodů a náleží jim tak 9. místo v tabulce. V minulém kole svěřenci trenéra Romana Westa vyjeli do Vlašimi, kterou porazili 1:0.

Slávisté mají po dvou prohrách za sebou na kontě čtyři body a náleží jim tak 11. místo v tabulce. Sešívaní v minulém kole nestačili na Duklu, se kterou na Xaverově prohráli 1:3. „Výsledek je krutý, myslím si, že vstup do utkání byl velice slušný. Byla tam pasáž kolem desáté nebo patnácté minuty, kdy jsme měli pár dobrých momentů. Ale narazili jsme na soupeře, na kterého kluci ještě v životě nenarazili, jak silově, tak technicky vybaveného. Pro nás je to velká škola. Jsou tam věci, které bychom tam nechtěli, ale pod tím herním tlakem jsme se do toho dostali. Velká škola s kvalitním týmem, ale jedeme dál,“ hodnotil utkání s Duklou trenér Marek Jarolím.

Utkání v Opavě začíná v 17:30. Sektor hostí bude otevřen a vstupné je 120Kč.

Pokud se na stadion nechystáte, utkání můžete sledovat živě pomocí streamu zde.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články