B-tým v neděli od 10:15 s Varnsdorfem | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 s Varnsdorfem

B-tým v neděli vyzve na domácí půdě od 10:15 Varnsdorf. Přijďte fandit B-týmu v dalším domácím zápase. Vstupenky budou v prodeji v den zápasu na místě.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 7. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou na domácí půdě, na Xaverově, Varnsdorf. Utkání je na programu od 10:15.

Varnsdorf je v aktuálním ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY po třech vítězstvích s devíti body na sedmém místě tabulky. V minulém kole podlehl Varnsdorf Příbrami 1:2.

Sešívaní mají po vybojované remíze 1:1 na půdě Opavy na svém kontě pět bodů, což znamená aktuálně třinácté místo v tabulce. „Viděl jsem na hřišti tým, který dřel naplno a chtěl vyhrát. Nakonec z toho byl bod, který je pro nás skvělý, hodně pomůže našem mladým klukům v růstu. Takové zápasy jsou pro ně nezbytné. Je velký rozdíl, když se zápas takhle odehraje a pak se bod získá nebo ne. Strašně důležitá injekce pro nás. Hráči dřeli a makali, to je cesta, jak se posunout,“ hodnotil utkání v Opavě trenér Marek Jarolím.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Parkování v areálu bohužel z kapacitních důvodů není možné, proto prosíme fanoušky, aby parkovali v okolí areálu, případně zvážili svou cestu na utkání městskou hromadnou dopravou.

Utkání můžete také sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články