ONLINE: Od 19:00 venku proti Slovácku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 venku proti Slovácku

Sešívaní hrají v neděli od 19:00 venku v Uherském Hradišti proti Slovácku v rámci sedmého ligového kola. Jakou sestavu vybral pro zápas trenérský tým?

Hlavní trenér Jindřich Trpišovský udělal oproti středečnímu utkání s Teplicemi tři změny. Místo Ivana Schranze, který se posunul na křídlo, hraje na pravé obraně Lukáš Masopust. Ofenzivní trojici v záloze tvoří vedle Schranze Lukáš Provod a Peter Olayinka, kteří nahradili Mosese Usora, Ondřeje Lingra a Matěje Juráska.

Zdravotní problémy do hry nepustí Jana Bořila, Davida Hovorku, Yiru Sora, Oscara a Václava Jurečku.

Sestava: Mandous – Masopust, Santos, Kačaraba, Jurásek D. – Ševčík, Holeš – Schranz, Provod, Olayinka – Tecl
Lavička: Kolář, Ousou, Tiéhi, Usor, Douděra, Ewerton, Hromada, Traoré, Lingr, Jurásek M.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články