B-tým v neděli od 10:15 s Příbramí | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 s Příbramí

B-tým v neděli vyzve na domácí půdě od 10:15 Příbram. Přijďte v neděli dopoledne fandit B-týmu v dalším domácím zápase. Vstupenky budou v prodeji v den zápasu na místě.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 8. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou na domácí půdě, na Xaverově, Příbram. Utkání je na programu od 10:15.

Příbram má v aktuálním ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na svém kontě deset bodů, které si vyhrála díky dvěma výhrám a čtyřem remízám. Prohru si Středočeši připsali pouze jednu, a to ve druhém kole s Chrudimí. V minulém kole svěřenci trenéra Tomáše Zápotočného remizovali s Prostějovem 2:2.

Slávisté mají po úspěšně zvládnutém utkání s Varnsdorfem na kontě osm bodů a náleží jim jedenáctá příčka v tabulce. Sešívané čeká druhé utkání v řadě na domácím hřišti, na kterém minulý týden porazili Varnsdorf 3:2. „Jsme šťastní, že jsme získali tři body, že jsme vyhráli takový zápas. Myslím, že nám to pomůže do další práce. Je dost věcí, které je potřeba zlepšovat. Dostali jsme se do vedení 2:0, od kterého jsem čekal, že nám pomůže zkvalitnit hru a pohyb. Byl to opak, byli jsme pak všude pozdě a nebylo to dobře. Pak jsme to chtěli přeskupit, v některých pasážích se to zlepšilo. Když Varnsdorf síly ztrácel, tak jsme to nakonec překlopili do vítězství. Musíme to brát jako velkou injekci pro další práci, protože to zlepšování jde ruku v ruce s výsledky. Na druhou stranu víme, na čem pracovat a budeme to tak dělat i nadále,“ hodnotil vítězné utkání s Varnsdorfem trenér Marek Jarolím.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Parkování v areálu bohužel z kapacitních důvodů není možné, proto prosíme fanoušky, aby parkovali v okolí areálu, případně zvážili svou cestu na utkání městskou hromadnou dopravou.

Utkání můžete také sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články