AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Plzně | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Plzně

Ve 9. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 18. září od 19:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Vstupenky

Do prodeje nejdou žádné vstupenky, veškeré vstupenky jsme rozdělili mezi fanouškovské organizace Tribunu Sever, Odbor přátel a Fanklub. Pokud máte zájem o vstupenky, informujte se prosím u nich.

Příjezd a parkování

Tribuna Sever se chystá na výjezd vlakem v neděli z Hlavního nádraží v 15:08. Jízdenky si každý fanoušek vyřizuje sám, vstupenky jsou pak ke koupi v TS Storu. Odbor přátel se chystá na výjezd autobusem a veškeré informace mají na webu. Fanklub se taktéž chystá autobusem a info naleznete zde.

Jedete-li autem, tak v okolí stadionu je možné parkovat v parkovacím domě v Truhlářské ulici a na parkovišti u Lidlu, jejich umístění najdete červeně označené v mapce níže.

Pochod

Pochod vyrazí z nádraží přímo na stadion poté, co dorazí vlak s fanoušky.

Vstup do sektoru

Na místě nebudou v prodeji žádné vstupenky, a to ani do sektoru hostů, ani do ostatních sektorů.

Pro fanoušky Slavie je vyhrazen sektor hostů U. Brány stadionu se otevírají 90 minut před utkáním, tedy v 17:30. Buďte na místě včas, ať se dostanete do hlediště na začátek zápasu.

Pokud se chystáte do jiného sektoru, než je sektor hostí, berte na vědomí, že vpuštěni budete pouze bez čehokoliv slávistického. Pokud budete mít něco slávistického, budete buď vyzváni, ať dané oblečení schováte, nebo nebudete vpuštěni na stadion.

Bezpečnostní kontroly

Pokud budou mít fanoušci předměty, které není možné vnášet na stadion, bude možné je ponechat v úschovně na pokladnách u sektoru hostů a po skončení utkání si je na tomto místě opět vyzvednout.

Doporučujeme nastudovat si Návštěvní řád, na stadion je zakázáno mimo jiné vnášet vlajkové tyče, spreje, omamné látky, velká zavazadla a velké batohy, videokamery a fotoaparáty a pyrotechniku.

Do sektoru nebudou vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu a návykových látek.

V sektoru hostů budou členové pořadatelské služby z Edenu, budou mít reflexní vesty se slávistickým logem.

Na stadionu je zákaz kouření.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články