V neděli od 19:00 doma proti Českým Budějovicím | SK Slavia Praha
Více

V neděli od 19:00 doma proti Českým Budějovicím

Slávisté v rámci osmého kola FORTUNA:LIGY přivítají v neděli ve Fortuna Areně od 19:00 v Edenu Dynamo České Budějovice. Před domácím zápasem promluvili Ivan Schranz a Jaroslav Köstl.

Po návratu z Turecka vyhlíží slávisté neděli. Ve Fortuna Areně přivítají České Budějovice. Dynamu náleží po sedmi odehraných kolech desáté místo v tabulce.

„Teď jsme hráli dva zápasy venku, těšíme se zpátky do domácího prostředí, kde nás podpoří spousta fanoušků. Čeká nás zajímavý soupeř. Zveme všechny fanoušky, aby nás podpořili,“ burcuje příznivce sešívaných asistent trenéra Jaroslav Köstl.

Ivan Schranz bude mít v neděli o motivaci postaráno. Na jihu Čech prožil úspěšné angažmá. V ročníku 2019/20 v černobílém dresu odehrál 30 utkání a devětkrát skóroval.

„Mám tam hodně známých spoluhráčů i zaměstnanců klubu. Těším se na ně, ale hlavně věřím, že to zvládneme vítězně, to by mě potěšilo nejvíc,“ říká slovenský reprezentant.

V uplynulých dvou soutěžních zápasech slávisté remizovali. Výsledkem 1:1 skončil jak duel na Slovácku, tak úvodní kolo základní skupiny Evropské konferenční ligy v Sivasu.

„Je pravda, že venkovní zápasy jsou v našem podání trochu v jiném rytmu než ty domácí. Nedokážu si vysvětlit, proč to tak je, ale čeká nás úplně jiný zápas v domácím prostředí, kde cítíme velkou sílu,“ věří Jaroslav Köstl.

„Hlavně do zápasu dobře vstoupit, zlepšit efektivitu. Ideálně proměnit hned první šanci a dobře si ten zápas připravit. Věřím, že se nám to s podporou fanoušků podaří,“ věří v zisk tří bodů Ivan Schranz.

Trenérský tým má radost z uzdraveného Václava Jurečky, který absentoval od 11. srpna, kdy v Athénách trefil remízu s Panathinaikosem.

„Máme radost, že máme další alternativu v podobě Jurečky, už trénuje celý týden s týmem. Vypadá to nadějně i směrem k dalším zápasům. Musí ještě nabrat zápasovou praxi, ale v tréninku vypadal výborně a určitě nám pomůže,“ uzavírá Jaroslav Köstl.

Zápas proti Českým Budějovicím začíná v neděli v 19:00, přímým přenosem ho vysílá O2 TV Sport. Další informace nejen o koupi vstupenek naleznete na našich klubových kanálech. Slávisti, přijďte nás podpořit!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články