B-tým v neděli od 16:30 ve Vlašimi | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 16:30 ve Vlašimi

Po výsledkově nevydařeném utkání s Příbramí se B-tým v neděli střetne v rámci 9. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Vlašimí. Utkání je na programu od 16:30 na stadionu v Kollárově ulici ve Vlašimi.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 9. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vyjedou do Vlašimi, se kterou se utkají v neděli od 16:30 na stadionu v Kollárově ulici ve Vlašimi.

Vlašim nevstoupila do aktuálního ročníku úplně ideálně. Z osmi odehraných utkání má pouze jednu výhru. Na svém kontě má tedy tři body. Vlašimi náleží šestnáctá příčka v tabulce, sešívaným pozice třináctá.

Sešívaní mají za sebou porážku s Příbramí a v nedělním duelu se budou chtít poprat o všechny tři body. „Ze spousty věcí jsem měl daleko lepší pocit než v zápase s Varnsdorfem. Prohry nám ukazují naše limity a věci, na kterých je třeba pracovat. Bude pak třeba posoudit, jak jsme se dokázali zlepšit. Je skvělé, že nám takový zápas ukáže určité věci. Ukazuje nám to, že musíme umět nechybovat ve hře s míčem. Určité nevynucené chyby tam nemohou být, pak se bude také klukům mnohem lépe hrát. V tom nás zápas s Příbramí ztrestal. Když se zlepšíme ve hře s míčem, na což cílíme nejvíce, tak pak může být pokrok i v celkové hře,“ řekl po utkání s Příbramí hlavní trenér Marek Jarolím.

Utkání ve Vlašimi začíná v 16:30. Sektor hostí bude otevřen a vstupné je 100 Kč.

Pokud se na stadion nechystáte, utkání můžete sledovat živě pomocí streamu zde.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články